InVase kukka-asetelma tuet
Tarina

Oma inspiraatiomme

Me tunnistimme tarpeen törmätessämme toistuvasti samansisältöisiin asioihin niin keskusteluissa kuin keskustelupalstojen kommenteissakin. Huomasimme, että kukkaharrastajilla, kotifloristeilla ja sisustajilla oli ’ikuisuusongelma’. Seuraavat kaksi asiaa nousivat erityisesti esille.

Suuret ja suuaukoiltaan suuret maljakot sekä kauniit, mutta monimuotoiset suomalaiset design maljakot jäävät turhan usein kaappiin niiden käyttömahdollisuuksien puuttuessa.
Monet kokevat, ettei maljakkoihin saa helposti yksilöllisiä asetelmia ja että maljakoiden muoto rajoittaa etenkin kevyiden ja korkeiden asetelmien tekoa tai ainakin vaikeuttaa sitä. Useammat henkilöt kertoivat jopa luopuneensa kauniista maljakoistaan tämän takia.

Monelle sisustajalle kaunis design maljakko, varsinkin jos niitä on useampia, ei sellaisenaan riitä. Nykysisustajat haluavat entistä yksilöllisempiä sisustusesineitä ja enemmän mahdollisuuksia luoda niistä kauniita, uniikkeja, itsensä ja oman sisustuksensa näköisiä, omaa tyyliään korostavia kokonaisuuksia.  

Ratkaisun etsintä

Ongelmat tarvitsevat ratkaisuja ja olimme varmoja että jostain löytyy helpotusta. Aloimme etsimään ja tutkimaan erilaisia vinkkejä sekä sellaisia mahdollisuuksia, joista ihan kaikki voisivat nauttia.


Samaan aikaan länsinaapurissa kukkakauppiaat, Johanna ja David Neckmar, olivat myös huomanneet suomalaisen Aaltomaljakon ainutlaatuisen kauneuden ja sen haasteet, mutta myös maljakon valjastamattomat mahdollisuudet kukka-asetelmissa.


Silloin meidänkin korviin kantautui, että Ruotsissa olisi mahdollinen ratkaisu. Ruotsissahan on pohjolan johtavat kukka- ja puutarha tapahtumat, joista Suomen yrittäjät ovat jo vuosia hakeneet inspiraatiota, sekä rantauttaneet uusimpia trendejä meille suomalaisille, päätimme seurata tätä huhua sen alkulähteille.


Odotukset ylittyivät

Mielestämme Malmön upeimmasta kukkakaupasta löytyi Davidin ja Johannan innovaation viimeisin ja paras kehitysversio juuri valmistuneena. Intohimoinen kukkakauppias, väsymätön keksijä ja kukkainnovaattori David oli kehittänyt yhdessä Johannan upean asetelmaosaamisen avulla kauniin ja tyylikkään InVase-tuoteperheen. Tuotteiden kaunis ja toimiva muotoilu yhdistettynä kristallinkirkkaaseen materiaaliin, oli niin paljon enemmän kuin olimme osanneet odottaa.


(Davidilla ja Johannalla on muitakin kukkiin ja maljakoihin liittyviä upeita innovaatioita, joista saamme mahdollisesti tulevaisuudessa nauttia Suomessakin.)


Vihdoinkin helpotusta sitä halunneille

Voimme lopultakin todeta, että asiat ovat nykyään toisin, onneksi.

InVase tuotteet ovat tehneet niiden ostajista, myyjistä, lahjaksi saajista sekä kauniiden maljakoiden omistajista entistäkin tyytyväisempiä.


Tapaamisestamme Malmössä syntyi pohjoismainen yhteistyö, jonka seurauksena me suomalaiset saamme nauttia suosikkimaljakoistamme useammin, helpommin, kauniimmin ja tyylikkäämmin.


Käyttömahdollisuuksien lisääntyminen, juuri InVase tuotteiden takia, on saanut monet hankkimaan ensimmäisen design maljakkonsa. Useat ovat hankkineet erikokoisia design maljakoita täydentämään ja monipuolistamaan sisustustaan. Myös usea maljakoistaan luopunut on hankkinut uudet maljakot aiemmin kiertoon laitettujen tilalle.

Tämä taas on tehnyt niin maljakoiden ostajista kuin myyjistäkin tyytyväisempiä.


Kiitos vastaanotosta
Me olemme enemmän kuin erittäin iloisia siitä, että olemme voineet helpottaa kukkaharrastajien, kotifloristien ja sisustajien kauan jatkunutta tarvetta ja tahtoa saada kauniille maljakoille lisää käyttöä ja käyttömahdollisuuksia. On upeaa nähdä, kuinka niin monet ovat inspiroituneet kukista, maljakoista ja asetelmista tämän upean tuotteen avulla. Sekä jakaneet kokemuksiaan, luomuksiaan ja inspiroineet edelleen muita kokeilemaan ja yrittämään uutta.


Useita kutsumanimiä
Niin kuin rakkaalle lapselle, on InVase tuotteelle ilmaantunut jo useita nimityksiä. Yleisimmät ovat olleet selkeitä, kuvaavia ja meidänkin eniten suosimia kuten asetelmatuki, kukkatuki ja kimpputuki. Edellisten lisäksi sitä on käyttäjien ja kiinnostuneiden toimesta kutsuttu ainakin seuraavilla nimityksillä:


Kukkateline, asetelmateline, kukkakehikko, maljakkokehikko, vaasiapuri, asetelma-apuri, aaltoavustaja, härpäke, maljakkohärpäke, kukkahärpäke ja vaasivitkutin.


Aivan upeaa sanallista luovuutta monilahjakkailta ’kukkakreatööreiltä’. Tämän kaltaista sanallista kuvailua voikin odottaa teiltä sanoin kuvaamattoman upeiden, InVase asetelmien tekijöiltä, joita olemme saaneet ihastella sosiaalisen median kanavillanne entistä useammin.


Kiitos Teille kaikille siitä, että saamme olla mukana tekemässä kaikista meistä hieman onnellisempia ja inspiroituneempia kaunistamaan omaa arkeamme.