InVase kukka-asetelma tuet
Ostajan opas


Miksi InVase

Kukkaharrastajien ja kotifloristien haasteena ovat kautta vuosien olleet niin isot ja leveäsuiset maljakot kuin epäsäännöllisen muotoiset design maljakot, joihin on vaikea asetella kukat kauniisti. Edellisiin on myös lähes mahdoton tehdä muutaman kukan asetelmaa tai korkeaa ja ilmavaa asetelmaa joka korostaa maljakon kauneutta. Myös runsaan ja harmonisen asetelman aikaansaaminen kotikonstein tai itsekerätyistä materiaaleista ei ota onnistuakseen, ainakaan helposti.
Joskus myös kimppu tai asetelma vievät liikaa huomiota hienolta maljakolta. Kevyen ja ilmavan asetelman tuet tai omat tukiviritelmät ovat liian näkyviä ja huteria, eikä asetelmat välttämättä kestä siirtelyä.


Näihin ongelmiin ovat innovatiivisimmat harrastajat keksineet sekä luovia että kauniita ratkaisuja, jotka ovat inspiroineet monia.

Silti internetin keskustelupalstojen mukaan, tulppaanikausi pois lukien, jäävät isoimmat ja kauniit vaasit kovin monella kaappiin pölyä keräämään ja odottamaan käyttöä.


https://www.meillakotona.fi/artikkelit/suomen-suosituin-vaasi-johon-kukat-eivat-istu-kauniisti-mutta-nama-asetelmat-toimivat

http://oliaika.blogspot.com/2020/03/tata-on-odotettu.html


Edellä mainittuihin kuluttajilta, kukkaharrastajilta ja kotifloristeilta kuultuihin toiveisiin olemme onnistuneet löytämään ainakin yhden varteenotettavan ratkaisun InVase tuotesarjallamme. InVase asetelmatuki sopii niin aloittelevalle kuin kokeneelle asetelman tekijälle.

  InVase kukka-asetelmatuki


  Monipuolinen mahdollistaja

  Näitä InVase asetelmatukia on kiitelty erityisesti siitä, että ne ovat lisänneet alussa mainittujen maljakoiden käyttöä mahdollistamalla entistä monipuolisemmat asetelmat helposti ja huomaamattomasti. Tuella onnistuu niin muutaman kukan asetelmat kuin usean kukan asetelmat, korkeammat ja vieläkin korkeammat asetelmat niin oksilla kuin pitkillä heinilläkin sekä edellisten yhdistelmät.
  Tuki on inspiroinut monia rakentamaan eri vuodenaikoihin sopivia asetelmia luonnon materiaaleista sekä sesongin kukista.
  Katso lisää viereisiltä inspiraatiosivuilta.


  Nopea, helppo ja tukeva asetelma

  Asetelmatuen saat käyttövalmiiksi muutamassa sekunnissa ja voit alkaa rakentaa asetelmaasi helposti ja nopeasti. Asetelmasi pysyy InVase kukkatuen avulla tukevasti muodossaan, se kestää siirtelyä eikä edes romahda, jos vahingossa lisää vettä reippaammalla kaadolla.


  Upea, kaunis  ja huomaamaton

  Kristallin kirkas kauniisti muotoiltu tuki on kirkkaassakin maljakossa lähes näkymätön eikä se vie huomiota maljakoltasi.

  Kun et käytä tukea, ei se kokoon taitettuna vie tilaa juuri lainkaan ja sen puhdistus sujuu helposti astianpesukoneessa.


  Erityisen suosittua

  InVase kukka-asetelmatuen omistajien keskuudessa on käyttää tukea Suomen, melko varmasti, suosituimmassa design maljakossa eli Aaltomaljakossa. Aaltomaljakko on harrastajien mukaan ollut erityisen haastava kukkien asettelun ja vähien käyttömahdollisuuksien kannalta. Siksi InVase tuotteet on otettu ilolla vastaan kauan toivottuna mahdollisuutena lisätä maljakon käyttöä ja käyttömahdollisuuksia monipuolisempana sisustusesineenä.


  InVase tuoteperhe

  InVase tuoteperhe koostuu kolmesta laadukkaasta kristallin kirkkaasta
  kokovaihtoehdosta: InVase Large, InVase Medium ja InVase Small.  Seuraavilla ohjeilla löydät apua omaan maljakkoosi sopivan Invase tuotteen löytämiseen.

  InVase kukka-asetelmatuki

  Invase koko-opas:


  Jos aiot hankkia tuen Aaltomaljakkoosi,
  lue seuraava opastus sopivan InVase tuotteen valintaan.

  Aaltomaljakoita vaaseja ja kulhoja on vuosien saatossa valmistettu useampia eri kokoja, joista kolme nykymallin kestosuosikkia ovat löytäneet tiensä InVase käyttäjien suosioon.
  Ne ovat Iittalan malliversiot 160mm, 120mm ja 95mm.

  Huom! On myös Aaltomaljakoita, joissa ei kotifloristien mukaan tukea tarvita. Korkeimpaan Aaltomaljakkoon(25cm), saa pidemmätkin leikkokukat asetettua kauniisti ilman tukea. Mataliin kulhoihin ja vateihin (5cm tai alle) suosittelemme Hanataba-tuotesarjan tuotteita.

  Näin tunnistat oman Aaltomaljakkosi mallin
  Aaltovaasin malli tunnistetaan mittaamalla sen korkeus pöydän pinnasta maljakon reunaan. Maljakon korkeus kertoo maljakon malliversion ja löytyykö juuri siihen sopivaa InVase tuotetta. 


  Käyttäjät suosittelevat seuraavia InVase tuotteita seuraaviin maljakko malleihin
  ja me vahvistamme saman.

  • InVase Large 16cm korkeaan maljakkoon
  • InVase Medium 12cm korkeaan maljakkoon
  • InVase Small 9,5cm korkeaan maljakkoon
  InVase Aaltomaljakkosuositus

  Jos aiot käyttää tukea omassa suosikkimaljakossasi,
  lue seuraava opastus sopivan tuotteen valintaan.

  Taittuvan rakenteen vuoksi suosittelemme, ettei maljakko ole merkittävästi tukea suurempi. Asetelman koosta riippuen saattaa olla haastavaa saada asetelma pysymään tukevana ja tarkoitetussa muodossaan, jos maljakko on paljon tukea suurempi.


  Pyöreä suuaukkoinen maljakko Huom! mitat ovat maljakon sisäosan mittoja

  • Small kokoinen tuki sopii maljakkoon, jonka suuaukon ja myös pohjan halkaisija on vähintään 10,5cm ja sisäosan korkeus vähintään 7,5cm.
  • Medium kokoinen tuki sopii maljakkoon, jonka suuaukon ja myös pohjan halkaisija on vähintään 14cm ja sisäosan korkeus vähintään 9cm.
  • Large kokoinen kokoinen tuki sopii maljakkoon, jonka suuaukon ja myös pohjan halkaisija on vähintään 20cm ja sisäosan korkeus vähintään 11cm.


  Neliön tai suorakulmion muotoisen suuaukon omaava maljakko
  Huom! mitat ovat maljakon sisäosan mittoja

  • Small kokoinen tuki sopii maljakkoon, jonka sisämitat ovat vähintään 9cm x 8,5cm x korkeus 7,5cm
  • Medium kokoinen tuki sopii maljakkoon, jonka sisämitat ovat vähintään 13cm x 12cm x korkeus 9cm
  • Large kokoinen tuki sopii maljakkoon, jonka sisämitat ovat vähintään 18cm x 16cm x korkeus 11cm
  InVase maljakon mittaus

  Näin mittaat maljakkosi

  • Pyöreässä maljakossa mittaa suuaukon ja pohjan halkaisija kohtisuoraan poikki maljakon sisäreunasta sisäreunaan.
  • Nelikulmion muotoisessa maljakossa mittaa sisämitat sisäreunasta sisäreunaan, molempiin suuntiin, sekä suuaukon korkeudelta että pohjan korkeudelta.
  • Korkeus mitataan sisäpuolelta maljakon reunasta pohjalle.


  Muun muotoinen maljakko

  • Soveltamalla hieman edellä mainittuja mittausohjeita sekä tutkimalla kuvia löydät melko varmasti omaan maljakkoosi sopivan tuen.